Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile ateş anında kaçış niyetının henüz hızlı nöbetlemesini esenlamaktadır.

Belirtilen merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka çabucak yapı muhtevainden basit ve emin kaçışın esenlanması için gestaltlırlar. Yasal olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye uyum ve onat yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Genellikle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları yangın kapısı her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı soğuk hamam yangın contası.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Report this wiki page